|
Czy nie za długo trwa pobyt zapalniczki u Batka?? |
| Autor |
Wiadomość |
mironek
SATIN CHROME

|
Wysłany: 2010-02-06, 17:47 Czy nie za długo trwa pobyt zapalniczki u Batka??
|
|
|
| Zapalniczkę wysłałem 20 stycznie, zatem to już ponad dwa tygodnie. Czy to normalny okres reparacji, czy mam zacząć się bac o przesyłkę i probować się z Batkiem kontaktować? |
|
|
|
 |
Jogi
SILVER PLATED

Allegro: czomon
Data ur.: J ZIPPO III
|
Wysłany: 2010-02-06, 22:35
|
|
|
Zależy co z nią było nie tak... jeżeli tylko coś z wkładem, oczekuj listonosza lada dzień, ew. napisz maila.
Jak coś z obudową, prawdopodobnie poszła do kliniki w niemczech. |
|
|
|
 |
mironek
SATIN CHROME

|
Wysłany: 2010-02-07, 14:52 Trochę mnie uspokoiłeś,
|
|
|
| Choć zapalniczka nie poszła do niemiec, bo problem był z wkładem. Na razie poczekam kilka dni,następnie faktycznie zapuszcze mejla. |
|
|
|
 |
teddo
SATIN CHROME

|
Wysłany: 2010-02-07, 21:27
|
|
|
| Biorąc pod uwagę skandaliczną prace Poczty Polskiej jest to bardzo możliwe, że czas oczekiwania sie tak wydłuża. Zamiast o Batka bardziej bym sie martwił czy Ci na poczcie paczki nie zap***. |
|
|
|
 |
mironek
SATIN CHROME

|
Wysłany: 2010-02-08, 16:18 Już jest!!!!!!!
|
|
|
| Też myślałem, że to może być wina poczty, ale dziś, kiedy byłem w pracy zapalniczka wrócila i działa rewelacyjnie, myślę, że to się nie zmieni, warto było czekać. Nowy wkładzik dostalem, i nawet nie wiem, czy nie poprawił mi się zawias, choć może to tylko takie wrazenie z nadmiaru radości:). Nie wiedziałem też, jak luźno może chodzić kółko trące, w starym wkładzie trzeba było się troszkę przyłożyć, aby sypnęło obficie iskrą,echh.Ryzyko się opłaciło. Wielkie dzięki dla Pana Serwisanta i Firmy!! |
|
|
|
 |
gacoperz
TITANIUM

Data ur.: / ZIPPO /
|
Wysłany: 2010-02-08, 16:29
|
|
|
| teddo napisał/a: | | iorąc pod uwagę skandaliczną prace Poczty Polskiej |
98% moich transakcji zawartych z Pocztą Polską było przeprowadzonych nawet lepiej niż można by wymagać.... |
|
_________________ http://pl.youtube.com/watch?v=JTn6j7K5tco
 |
|
|
|
 |
marek-45
SILVER PLATED

Allegro: Marek-45
eBay: marek-45
Data ur.: .... ZIPPO ...

|
Wysłany: 2010-02-08, 19:08
|
|
|
| gacoperz napisał/a: | :offtopic:
| teddo napisał/a: | | iorąc pod uwagę skandaliczną prace Poczty Polskiej |
98% moich transakcji zawartych z Pocztą Polską było przeprowadzonych nawet lepiej niż można by wymagać.... |
Moich transakcji 99%-- dla mnie to dziwne ale prawdziwe,niejednokrotnie dostawałem od klientów tekst typu:Ledwo przyszedłem z pracy do domu a zapalniczka już była. |
|
|
|
 |
|
|