Aby korzystać z zawartosci forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników! :-)
Allegro: magzippo
Data ur.: \\\ ZIPPO \\\
Wysłany: 2010-02-06, 01:31
Viciu, lubię posłuchać Placebo, ale koncerty to kiszka Może poza jednym - DVD Soulmates Never Die in Paris
Największym uwielbieniem darzę jedną piosenkę...
Mam na jej punkcie fioła, swego rodzaju fetysz
Ale o tym na PW lub inną razą
_________________ "We've found a witch, may we burn her?"
Wysłany: 2010-02-06, 02:07
Ja też na Torwarze, dwa/trzy lata temu - powiem tyle, że nie opłacało mi się jechać do Wawy i wracać po koncercie autem do Opola. Cały dzień do dupy, trasa, powrót. Było źle
Co do teledysków, to nie przepadam - większość jest średnia. Najważniejsza dla mnie jest muza i to ich ratuje
Najbardziej z zespołu lubię Stefana - tak wiem, gej Ale gość jest charyzmatyczny, nieprzeciętny
P.S. Chyba mam jakiś problem z Warszawą - co jadę na koncert, to dupa Pojechałam na In Flames do Progresji - koncert beznadziejny, warunki beznadziejne, support beznadziejny i w drodze powrotnej Koriątko postanowiło pokazać, kto tu rządzi
In Flamesów zaczęłam znowu słuchać ok. dwa miesiące temu Musiałam przejść kwarantennę
Wysłany: 2010-02-06, 03:49
Kiedyś miałam okazję posiedzieć przy piwku z aktorem z opolskiego teatru, który pracował z Lindą.
I byłoby pięknie, może nawet bym się dowiedziała czegoś na temat wszechstronnego talentu aktora z ust osoby, która miała z nim przyjemność pracować, gdyby nie "wielgi" student, artysta z UO, który stwierdził że jest tak doskonały, tak cudowny i tak wybitny, że on sam lepiej zna Lindę - chociaż widział go co najwyżej na plakatach
Niemniej jednak, Linda wielkim aktorem jest
Allegro: viciufulik
eBay: viciufulik
Data ur.: /// ZIPPO //
Wysłany: 2010-02-08, 22:34
Klikamy na "odpowiedz", a nie piszemy w oknie "Szybkiej odpowiedzi". Wtedy dostępny jest miły panel, w którym istnieje los magikos guzikos "youtube", rozwiązujący problemy
_________________ Powyższe informacje pochodzą od vicia i nie mogę zapewnić o ich 100% pewności. Dil?
Data ur.: B ZIPPO XI
Wysłany: 2010-02-08, 22:39
Pozwólcie że przerwę i wbiję w tę rozmowę. Zrobiłem krótki spis gatunków z podgatunkami muzyki której słucham: 4x4, speed garage, techno, electro, bassline, electro-house, electro-techno, hardstyle, d'n'b,trance, psytrance, 4-beat, acid techno, ambient techno, detroit techno, freetekno, gabber, ghettotech, happy hardcore, terrorcore, rave, tekno, minimal techno, schranz, tech house, funky house, dub house, deep house, progressive house, tribal house, uk garage, 2step, micro house, disco house, positive house i scouse house. Najczęściej zdarza mi się słuchać uk garage, speed garage, 4x4, dup step, i trance Poza słuchaniem muzyki, mixuje utworki, za robienie setów(sklejek utworów, zazwyczaj długości ~1h) jeszcze się nie wziąłem. Pozdrawiam, Syncmaster.
Dzięki... Przed chwilką dosłownie przeglądając forum znalazłem całkiem przypadkiem to: http://www.zippo.net.pl/viewtopic.php?t=1972 Sorry za offtopic
PS: Viciu Dzięki...
Pozdrawiam .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum